Cum platesc?

Plata la sediu in numerar
Va oferim posibilitatea de a veni la sediul Anvelo Expert SRL de pe Str Principala, nr.8, com. Prundu Bargaului; judetul Bistrita Nasaud pentru a achita in numerar contravaloarea comenzii dumnevoastra. Plata in numerar se face integral si in lei.

Plata online cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, etc)
In cazul in care ati ales aceasta modalitate de plata veti fi redirectionat in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra. Astfel va fi imposibil ca datele cardului dumneavoastra sa fie preluate de persoane neautorizate in momentul in care efectuati o plata.

Plata prin ordin de plata (OP)
Transferul bancar se va efectua conform facturii proforma pe care o veti primi in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari, in timp ce originalul facturii se va regasi in colet. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii pe adresa noastra de email, sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii partenera Anvelo Expert SRL. Va recomandam sa realizati plata in maxim doua zile lucratoare, in caz contrar comanda va fi anulata.

Plata la livrare in numerar
La livrarea coletului veti achita reprezentatului anveloexpert.ro/curierului suma aferenta comenzii dumneavoastra si a costurilor de transport(pentru un numar mai mic de 3 anvelope comandate). Plata se face integral si in lei.

FAN Courier Express SRL, in baza contractului comercial semnat, este imputernicit sa incaseze contravaloarea coletelor expediate si facturate de client. Codul fiscal permite acest lucru potrivit art. 271 alin (3) lit.e).

Date fiscale

S.C. ANVELO EXPERT S.R.L

RC.: J06/1036/2017

CUI: 38159683

Punct de lucru: Strada Principala, Nr.8, Com Prundu Bargaului ,judetul Bistrita Nasaud

Cont – RO05BTRLRONCRT0411039201

Banca TRANSILVANIA

Capital social: 200 lei